BI Ekspertforum

Hvad er BI Ekspertforum?

BIWise tror på, alle har noget at bidrage med, og alle har noget at lære

BIWise tror på, alle har noget at bidrage med, og alle har noget at lære

En gang i mellem åbner BIWise dørene for alle BI-interesserede til en eftermiddag med BI-ekspertviden og erfaringsudveksling.

BIWise mener, at der ikke er noget bedre end en god BI-snak ved kaffemaskinen. Derfor prøver vi på vores BI Ekspert Forum at opnå samme frihed i diskussionerne. Og så har vi i øvrigt to kaffemaskiner på vores kontor.

Faglig sparring mellem BI-entusiaster er inspirerende, motiverende og udviklende for Business Intelligence i Danmark. Du vil møde engagerede og ligesindede BI-entusiaster og få mulighed for at afprøve BI-ideer før du fører dem ud i livet. Lær af andres BI-beslutninger og spar et par omveje i dine BI-projekter. Kommenter andres planer og lad dem have glæde af dine dyrekøbte erfaringer. En investering i vores fælles faglige netværk er en investering i fremtiden.

Der vil blive taget skiftende emner op, eksempelvis “BICC organisering”, “Agil BI”, “Continuous Deployment”, vi kunne også prøve det nyeste BI software af. Det særlige er, at faglig udvikling er i højsædet og vi ser bort fra om man er kunde, leverandører og kollega i branchen.

Hvordan foregår det?

Vi låner fra principperne i Open Space konferencer, så emnerne kan behandles bredere og af alle. Det er altså ikke kun BI-eksperterne der får noget ud af det.

Læs mere om BI Ekspert Forum temaerne i BI bloggen på Computerworld

http://www.computerworld.dk/blog/bi

 

Deltagerantallet er maksimalt 20.

Skriv til biekspertforum@biwise.dk, og lad os høre hvilket emne du ønsker skal blive taget op ved BI Ekspert Forum.