17. Marts 2016 – Data scientist – a game changer – lige nu og i fremtiden

BIWise og DTU Diplom inviterer Big Data-pionerer til erfaringsudveksling torsdag 17. marts 2016, kl. 16.00.

Denne gang omhandler det konkrete udfordringer i rollen som data scientist, en kompetence, der allerede er ved at blive central for virksomheder som ønsker at skabe vækst ud fra data.

På mødet kommer der et bud på hvilke kompetencer, værktøjer og metoder en data scientist skal have, samt interessante praktiske eksempler på hvordan en data scientist arbejder i store danske virksomheder som GN ReSound og Telia.

 

Arbejder du med analyse af data, og oplever større og mere komplekse opgaver?
Eller er du godt i gang som data scientist og vil gerne dele erfaringer?
Så er dette arrangement noget for dig.

Mange er efterhånden gået i gang med Big Data-projekter, og visionen skal gøres til virkelighed, men de konkrete it-problemstillinger inden for dataopsamling, lagring, analyse og visualisering kan være en udfordring. Ofte er projektet startet af ildsjæle, som arbejder på meget små budgetter og kun har Google til rådighed til support og problemknusning. Formålet med dette arrangement er at skabe et forum for erfaringsudveksling, hvor du kan møde ligesindede.

Målgruppe:
Analytikere, it-konsulenter, it-studerende med erfaring og/eller interesse inden for dataopsamling, lagring, analyse eller visualisering ved anvendelse af Big Data-løsninger.

Hvis du endnu ikke har et Big Data-projekt – så kom og bliv inspireret til hvordan du starter et op! Det behøver ikke at koste særligt meget, og mulighederne er uendelige.

Se mere her: Program

Vi håber, at du har lyst til at deltage.
Du er velkommen til at invitere dine kollegaer eller andre fra dit netværk.
Link til tilmelding

Tilmelding senest 15. marts 2016, kl. 12.00.

Vel mødt!

Med venlig hilsen
BIWise og Center for Videreuddannelse