Nyhedsbrev Juni 2015

Denne udgave af BIWise nyhedsbrev indeholder en invitation til et spændende BI Ekspert Forum d. 12. juni, som alle kan tilmelde sig, et indlæg om Master Data Management, og lidt om hvordan det går i BIWise. God læselyst.

 

Flere Master Data Management eksperter – BI Ekspert Forum d. 12. juni
Vi har fået tilsagn fra hele tre eksperter, som deltager på BI Ekspert Forum. De vil give hver deres vinkel på Master Data Management til inspiration for erfaringsudveksling.

  • Master Data og BI: Casper Holbæk Pedersen, Head of Data Management, Nordic CoE, SAS Institute
  • Master Data og ERP: Claus Møldrup & Andreas Strøbek, partnere fra Quorum Consulting
  • Master Data Processer og Governance: Mette Alstrup, partner, BIWise A/S

 

Master Data Management – Mind the Gap
Trods den store opmærksomhed omkring Master Data, oplever de fleste af vores kunder stadig mange udfordringer, som koster dyrt. Situationen er beskrevet meget godt af Aaron Zornes, blogger og anerkendt guru indenfor MDM. Han skriver i denne artikel om et ’gap’ i de nuværende Master Data metoder og software løsninger. Når man behandler MDM som et projekt, anerkender man ikke information som et aktiv. Derved kører MDM initiativet før eller siden ’i hegnet’. Læs om de fire områder som ’gap’et består af her.
En anden ledende rådgiver, Kelle O’Neill, skriver i denne artikel om vigtigheden af at formulere MDM målsætningen, så både IT og forretning kan identificere sig med den. Samt det problem der opstår, hvis ikke det lykkes. Læs mere her.

For mere inspiration til at knuse master data problemerne, deltag i BI Ekspert Forum d. 12. juni, eller følg BI Bloggen i Computerworld (http://www.computerworld.dk/blog/bi).

 

Business BIWise deltog på ’600Minutes CFO’ d. 5. maj 2015
BIWise var stærkt repræsenteret på årets største CFO konference, hvor vi havde mere end 40 1:1 møder med repræsentanter for økonomichefer hos de mange virksomheder som valgte at deltage. Der blev blandt andet diskuteret hvorledes man sikrer virksomhederne bliver mere produktive, og fokus på at bruge Business Intelligence til:

– Finansiel rapportering
– Rolling forecast, cash flow og stock
– Churn
– Kundeloyalitet og lifetime value
– Prisoptimering
– Revenue assurance

Hvis din virksomhed ønsker sparring indenfor disse områder, så ring til Salgsdirektør Dion Thomsen 4074 4642 eller skriv til det@biwise.dk.

 

BIWise vokser bla. indenfor Microsoft BI
På det seneste er væksten taget til, og vi har vundet flere opgaver. Derfor leder vi efter flere Microsoft Business Intelligence konsulenter til at implementere BI hos vores kunder, som er blandt Danmarks mest spændende og ambitiøse virksomheder.
Du har 3-5 års erfaring med Business Intelligence baseret på Microsofts produkter. Du har også læst og forstået Data Warehouse teori, og kender til principperne omkring BI arkitektur. Du er nysgerrig og synes at det er spændende at sætte dig ind i nye områder. Du er løsningsorienteret, og har hele tiden fokus på målet, og på hvad du kan gøre for at sikre at de projekter, du deltager i bliver en succes. Læs mere her.