Nyhedsbrev Marts 2015

Denne udgave af BIWise nyhedsbrev indeholder en invitation til et spændende BI Ekspert Forum d. 25. marts, som alle kan tilmelde sig. Desuden viser vi med glæde resultatet af en dugfrisk uafhængig BI markedsanalyse, samt giver en heads-up på CFO konferencen 600Minutes tirs d. 5. maj. God læselyst.

BIWise i godt selskab – igen
For tredie år i træk har BIWise den ære at være placeret blandt de højest rangerede indenfor teknologi-uafhængig strategisk BI rådgivning i Consulting Leagues analyse af ca. 75 danske BI leverandører. De nærmeste konkurrenter er firmaer som Deloitte, Accenture og Affecto. Vi føler os hjemme her, da vi altid har sat en ære i et højt fagligt niveau og kompromisløst kundefokus. Vi håber at mange virksomheder studerer analysen nøje, og giver jer gerne vores bud på mere effektiv Business Intelligence.

Se resultatet af analysen her læs mere >>.

BI Ekspert Forum – BI Platform, one size fits all?
Onsdag d. 25. marts kl. 14.00 – 16.30
BIWise inviterer igen alle interesserede til faglig BI sparring på højt niveau. Se mere og tilmeld dig på vores hjemmeside læs mere >>.

Emnet er denne gang den stigende tendens til, at forretningen står for indkøb af BI. Der findes mange nøglefærdige analyse-værktøjer, ikke mindst cloud BI, som kan styres direkte i feks. en finans-afdeling. Dette kan give store gevinster, men også flere BI platforme og truende teknisk kaos. Hvordan forholder IT afdelingen sig til dette?

På dagen foregår det ved, at et par erfarne BI rådgivere/konsulenter vil lede diskussionsgrupper, hvor følgende spørgsmål vil blive taget op:

Hvilke BI løsninger købes af forretningen? Og hvorfor?

  • Hvad er de tekniske udfordringer på kort og lang sigt?
  • Hvilke BI tools / arkitektur kan imødekomme dette?
  • Hvad er den bedste strategi for master data / metadata håndtering?
  • Hvordan styres changes og projekter?

Hvorfor gør vi dette? Fordi vi tror på, at deling af viden i vores fælles faglige netværk er en investering i fremtiden.

Business BIWise deltager på ’600Minutes CFO’ d. 5. maj 2015
Som noget helt særligt har BIWise den store ære at kunne være vært for en præsentation på i årets største CFO konference i Danmark. Vi deltager også med en stand, hvor vi glæder os til at møde fremtidens CFOs, der kan se potentialet i at bruge effektiv Business Intelligence til vedvarende og profitable kundeorienterede tiltag indenfor

  • Finansiel rapportering
  • Rolling forecast, cash flow og stock
  • Churn
  • Kundeloyalitet og lifetime value
  • Prisoptimering
  • Revenue assurance