Ydelser

FÅR I NOK UD AF JERES INVESTERING I BUSINESS INTELLIGENCE?

Mange virksomheder investerer i BI initiativer, men ser igen og igen at de ikke opnår de konkrete gevinster som business casen stiller i udsigt. Derfor har vi specialiseret os i at hjælpe med at få det meste ud af jeres BI-investeringer.

Vi fokuserer ikke kun på udviklingen af løsningerne, men sørger også for at strukturere og effektiviserer alle de processer der er omkring etableringen af en BI-løsning – de processer der er så afgørende for om du kommer i mål med den rette løsning til den ønskede tid og på budget. Det er processer lige fra etablering af det tætte samarbejde med brugerne til den smidige og hyppige produktionssætning af nye løsninger.

Tag kontakt til os for at høre hvordan vi kan hjælpe jer med en temperaturmåling på jeres BI effektivitet og input til hvor der er mulighed for at få mere ud af jeres investeringer.

BI Rådgivning

BIWise er højt kvalificerede og har den erfaring, der skal til for at hjælpe jer med at skabe overblik og give jer de konkrete værktøjer.

Læs mere

BI Review

Kan I få mere BI for pengene? Kan jeres BI gøres billigere – og hurtigere? BIWise kan hjælpe med at finde svarene ved at gennemføre et BI Review for jer.

Læs mere

BI Projektledelse

BI projekter bliver ofte ledet som almindelige IT projekter, selvom de har en anden karakter. De gør sig gældende ved den massive mængde data og kunder.

Læs mere

Udvikling af BI og Data Warehouse-løsninger

BIWises erfaringer viser, at kompromisløs kvalitet er altafgørende for opbygningen af BI og Data Warehouse løsninger.

Læs mere