Vester Voldgade 8, 1. th. 1552 København V
Ring til os: +45 40 74 46 42

Eniig

Én fælles rapporteringsplatform for Eniig

”En effektiv proces hvor organisationen også kom med og tog ejerskab

 

 

+ Fungerende rapporteringsplatform efter skift af kildesystemer
+ Nem, hurtig og intuitiv adgang til data og analyse
+ Rapportering der understøtter Eniigs strategi

Udfordringen

Eniig var i en situation hvor der pga. fusionerne var flere DW og BI-løsninger i organisationen, ikke ét samlet sted brugerne kunne finde den information, de havde behov for og hvor rapportering, ikke længere fungerede pga. skift at kildesystemer. Samtidig forventede de, at kravene til rapportering og avanceret analyse, kun ville stige, i takt med den accelererende digitalisering og de nye muligheder for adgang til strukturerede og ustrukturerede data (IoT, kundeadfærd mv.).

Løsningen

BIWise hjalp Eniig med at igangsætte et projekt, med det formål at levere værdiskabende, relevant og brugbar rapportering, til forskellige målgrupper i Eniig. Rapporteringen skulle ske via en fælles rapporteringsplatform, som gav nem hurtig og intuitiv adgang til data og analyser for slutbrugern. Dette så Eniig kunne få «one set of numbers».

Ydelser: DW og BI Rådgivning – Strategi, Vendor selection, projektledelse.

Resultatet

Eniig fik valgt og skabt konsensus på tværs af organisationen, omkring den nye fælles rapporteringsplatform. Platformen gør den rette information tilgængelig, på det rette tidspunkt, for Eniigs organisation. Dette sker på en enkel, brugervenlig og fleksibel måde. Hermed er første skridt taget i at kunne understøtte Eniigs strategi, ift. evnen til at møde de digitale behov, med tilpassede eller nytænkte forretningsmodeller samt ønsket om, at optimere Eniigs evne, til at forstå kundens udfordringer og behov.