Vester Voldgade 8, 1. th. 1552 København V
Ring til os: +45 40 74 46 42

Udvikling af DW og BI løsninger

Vi sikrer, at du får stabile og skalerbare DW og BI-løsninger, som leverer netop de data, der er behov for. Om det enten er til klassisk, valideret rapportering og til analytics, data exploration, ML og AI. Alt sammen med fokus på fleksibilitet og time-to-market

Løbende udnyttelse af virksomhedens data og information er en vigtig konkurrenceparameter og i mange tilfælde et spørgsmål om virksomhedens overlevelse.

Kunder og samarbejdspartnere forventer i stigende grad, at information og data anvendes til at agere intelligent i kunderelationer. Men der er faktisk et væsentligt økonomisk potentiale i at udnytte forretningskritiske data.  

Succesfuld anvendelse af organisationens data forudsætter, at data, der ofte er placeret i forskellige fagspecifikke systemer på tvær af organisationen, konsolideres, valideres og omstruktureres. Dette skal gøres  den er tilgængelig for organisationens analytikere og beslutningstagere i et overskueligt og informativt format. Men dataen skal også indgå i organisationens processer og værdiskabelse. 

DW og BI-løsninger er ofte komplekse, og succesfulde og værdiskabende løsninger som kræver erfaring og kompetencer. Dette skal være indenfor en række tekniske og styringsmæssige discipliner. Det er desuden essentielt at kunne sikre en både agil og struktureret måde at indsamle, integrere og fremstille virksomhedens data. Sådan så de er til rådighed til fx. klassisk rapportering. Men også til fx. data exploration, Machine Learning og AI, hvor der er fokus på time-to-market fremfor validering og fuldstændighed af data. 

Data warehouse og Business Intelligence-løsninger kan indeholde data placeret både i skyen og on-premise. Hvor de kan behandles både strukturerede, semi-strukturerede og ustrukturerede data. Dette kan ske i en lang række forskellige formater baseret på forskellige teknologier. 

I BIWise har vi eksperter indenfor alle områder af DW og BI – bl.a. arkitektur, udvikling, projektledelse, datamodelleringMaster Data Management, Data Quality Managementfront-end og analyser. Sådan kan vi sikre, at jeres data bliver tidssvarende, korrekte, valide, relevante og tilgængelige i organisationen. Dette sker via løsninger der er fremtidssikredestabileintuitive og fleksible. 

Vi kan vi hjælpe med hele dit Data Warehouse og BI projekt.

Hvad enten du allerede har løsninger, der skal udvides eller opdateres, eller du ønsker at etablere en ny Data Warehouse- og BI –løsning, fx i skyen.

Vi kan hjælpe med:

  • Den indledende behovsafdækning
  • Business case og roadmap
  • Arkitektur og teknologivalg
  • Selve udviklingen af Data Warehouse- og Business Intelligence-løsningen.

Vi arbejder med markedsledende teknologier på det danske marked. Det er bl.a. SQL Server, Azure, Power BI og SAS Institute. Samtidig er vi uvildige rådgiverehvilket vil sige, at vi ikke modtager kick-back fra nogen software vendor. Sådan vil vi altid kunne rådgive omkring hvilke teknologier, der vil være relevante for jer at overveje.  

Vi arbejder altid med agile udviklingsprocesser med leverancefokus og hyppige, synlige og produktionsklare leverancer. Dette betyder, at du som kunde både har stor gennemsigtighed ift. projektets fremdrift. Samtidig får du kvalitetssikret behovene gennem de løbende leverancer. Men også en viden og indsigt hos involverede medarbejdere og brugere. Dette gør at der ikke er behov for tunge og besværlige udrulningsprocesser når løsningen er færdigudviklet.  

Læs mere her …