Vester Voldgade 8, 1. th. 1552 København V
Ring til os: +45 40 74 46 42

Kompetencer

Vores IM og BI-eksperter leverer resultater af høj kvalitet og har deres kompetencer i top. Vi har høj kundetilfredshed, langvarige kundeforhold og vores kunder anbefaler os gerne til andre

Vi leverer udvikling og rådgivning indenfor Information Management, Data Warehousing, Business Intelligence.

Hos BIWise fokuserer vi ikke kun på udviklingen af løsningerne. Men vi sørger også for at strukturere og effektiviserer processerne omkring etableringen af løsningerne.

Det er disse processer, der er så afgørende for om du kommer i mål med den rette løsning til den ønskede tid og planlagt budget. Det er processer lige fra etablering af det tætte samarbejde med brugerne og de agile udviklingsprocesser, til den smidige og hyppige produktionssætning af nye løsninger. 

Vi opdaterer hele tiden vores viden om nye metoder og teknologier.

Samtidig følger vi også udviklingen hos vores kunder. Vi følger deres konkurrencesituation og ændringer i markedet, så vi er parate til at hjælpe. Uanset om der er behov for sparring på strategisk niveau, taktisk niveau eller mere operationelt ift. udvikling af nye løsninger. 

Alt dette er baseret på et fundament af menneskelig indsigt og alsidighed. Alt imens vi har et stædigt fokus på have supermotiverede konsulenter, som har kompetencerne i top. 

BIWise Kompetencer - IT, Udvikling, Forretning, Projektledelse, Venders og Rådgivning