Vester Voldgade 8, 1. th. 1552 København V
Ring til os: +45 40 74 46 42

Real-time BI

Real-time BI giver dig indsigt så du har mulighed for at reagere i tide

I vores mere og mere disruptive verden er behovet for at gå fra at agere reaktivt til proaktivt kun blevet større. Dertil stilles der højere og højere krav til at kunne reagere hurtigt på data. Dette er en realitet for at kunne klare sig i konkurrencen i markedet.

Der er behov for fleksibilitet, agilitet og indsigt, og derfor skal data og analytics bruges til at få så meget viden så hurtigt som muligt, så der kan reageres tids nok til at der kan gøres en forskel.

Real-time BI giver netop den mulighed for adgang til up-to-the-minute opdaterede data direkte fra kildesystemer eller datastrømme. Vi hjælper dig med at udvide din nuværende informationsarkitektur med muligheden for real-time eller near-real-time data. Hvad enten om der er tale om streaming data med push eller pull, data fra mere traditionelle kildesystemer eller eventbaseret push af data.

De datakilder og datatyper der er interessante i real-time-sammenhæng er ofte ikke strukturerede databaser. Disse data ligger som semistrukturerede eller ustrukturerede data i fx tekstbaserede log-filer, JSON-filer, XML-filer, billeder, videoer, lydfiler og lignende. Filerne kan variere i indhold og format fra den ene version til den anden, på tværs af afsendere og over tid.  Heldigvis er teknologierne til håndtering af semistrukturerede og ustrukturerede data blevet meget bedre. Hos BIWise er vi teknologiuafhængige som en del af realtime BI-løsningen. Derfor kan vi hjælpe med at vælge de teknologier og den arkitektur der er optimal ift. jeres strategi og nuværende informationsarkitektur.

Vi anbefaler at real-time BI implementeres i sameksistens med det konsoliderede og kvalitetssikrede Data Warehouse. Enten i en Lambda- eller Kappa-arkitektur, som giver det bedste af begge verdener.