Vester Voldgade 8, 1. th. 1552 København V
Ring til os: +45 40 74 46 42

Strategisk BI Rådgivning

Med vores uvildige rådgivning indenfor Information Management, Data Warehousing og Business Intelligence får du konkret rådgivning, med et resultat du kan bruge direkte i dine videre processer

Digitalisering, datadrevne processer og kontinuerlige forandringer i markedet stiller større og større krav til virksomhedens informationsarkitektur og governance omkring data.

De mange nye teknologiske muligheder hjælper en på vej, og det er fristende at starte med at se på sin teknologistack. Men teknologi gør det ikke alene. Det er vigtigt også at træffe de rigtige valg i forhold til den samlede informationsarkitektur, governance omkring data, design af informationsløsning, organisering og application management. Disse valg er med til at sikre så skalerbare og fremtidssikrede informationsløsninger som muligt. 

I BIWise har vi mange års erfaring med at give vores kunder strategisk og taktisk rådgivning.

Sådan får du netop det overblik og det konkrete roadmap, der er behov for. Sådan kan du effektivt og succesfuldt udviklet eller videreudvikledine IM, DW eller BI-initiativer. 

Vores rådgivning tager altid afsæt i opdateret teori og best practice. Men vi bruger samtidig vores rådgivnings og udviklingserfaring til at gøre vores rådgivning operationel og relevant. 

Vi inddrager altid alle aspekter af den ofte komplekse forretnings- og informationsverden i virksomheden. Hertil tilpasser vi vores rådgivning til din aktuelle situation. Hvad enten du blot ønsker en second opinion i forhold til, hvor du står pt.. Eller hvis du står overfor større ændringer data, teknologi eller strategiske mål.

Vores tilgang er pragmatisk og resultatorienteret.

Det er essentielt for os, at resultatet bliver direkte anvendeligt i de videre processer. Samtidig sørger vi for, at der ikke kun er fokus på herognubehovene. Men at perspektiver og mål på længere sigt også bliver inddraget i rådgivningsprocessen.

Læs mere her …