Projekt- og programledelse

Projekt- og Programledelse af virksomhedens datainitiativer

BIWises erfarne konsulenter sikrer, at de enkelte projekter når i mål, og at alle initiativer koordineres i et samlet program. Vi tager ansvar for at drive hele programmet eller enkelte projekter.

Vi anbefaler, at BI- og dataprojekter styres af en projektleder, der har erfaring med udvikling og implementering af informationsløsninger, forstår de datarelaterede udfordringer og kan tage højde for forhold, som kan påvirke projektet.

En erfaren BI-projektleder sikrer, at der hele tiden er fokus på opfyldelsen af de reelle behov. Samtidig skal BI-projektlederen være i stand til at navigere i ændrede krav undervejs i projektforløbet med hensyntagen til de fastlagte rammer for tid, kvalitet, funktionalitet og økonomi.

En projektleder fra BIWise skaber tryghed og sikkerhed for gennemførelsen af BI–projektet, så resultatet er tilfredse brugere og leverancer tilvejebragt indenfor de aftalte rammer. 

Vi anbefaler agile projektforløb, hvor vi løbende leverer funktionalitet, som kan evalueres og tages i brug. Det giver samtidigt mulighed for at justere prioritering og fokus undervejs. Vi har erfaring i styringsmodellerne SCRUM, SAFe og projektledelse.

Projekt- & Programledelse cases

Vi har gode og langvarige samarbejder med både offentlige og private virksomheder. Vores referencer tæller virksomheder såsom 7-Eleven, Finanstilsynet, Codan Forsikring, Velliv, Det Digitale Folkebibliotek, Esbjerg Kommune, DSB, LandbrugsMedierne, Vikingbus, Rigshospitalet, CPH Airport, GN Resound og Kilroy.

Strategisk BI Rådgivning

Eniig Case

Kontakt os