Vester Voldgade 8, 1. th. 1552 København V
Ring til os: +45 40 74 46 42

Om BIWise

Vores værdier og vision

BIWise er en førende virksomhed i det danske marked inden for uvildig DW og BI rådgivning på både strategisk og taktisk niveau. Vores rådgivning er målrettet og konkret, fordi den tager afsæt i vores meget erfarne hands-on udviklingskompetencer, der skaber de bedste BI og DW løsninger for vores kunder.

Vi er kendte for

  • At levere høj kvalitet og stor forretningsværdi
  • At være uvildige og loyale over for vores kunder
  • At vores kunder er meget tilfredse
  • At have yderst erfarne og kompetente BI medarbejdere

Vi levere ydelser af en kvalitet der gør at vores kunder gerne anbefaler os til andre. Alt dette er samtidig baseret på et fundament af menneskelig indsigt, alsidighed og et stædigt fokus på have supermotiverede konsulenter med kompetencerne i top.

Vores vision er at blive anset som de mest anerkendte og uvildige i den danske BI-branche – både set med kundernes og medarbejderes øjne.

De rigtige mennesker er det halve arbejde

Også når det gælder vækstmål og medarbejderpleje er BIWise lidt anderledes end andre. Vi vil vokse organisk og ansætter kun medarbejdere, der har bevist, at de er dygtige og brænder for DW og BI. Når vi har fundet de dygtigste folk, får de et rigtig godt arbejdsklima med stærk kollegial sparring, så vores kunder mærker både kompetencen og motivationen i samarbejdet med os.

Vores historie

BIWise er skabt af en gruppe yderst erfarne BI-konsulenter, med stor lyst til at opbygge en visionær BI-virksomhed, som udvikler og implementerer BI løsninger, samt leverer BI projektledelse og BI rådgivning på ekspert-niveau.

Vi har en massiv BI-viden, efter mange års arbejde inden for alle faser i og aspekter af BI-projektforløb. Vi har gennem vores arbejde med BI, opnået stor faglig indsigt i stort set alle brancher – både offentlige og private.

Vores ekspertise spænder fra strategisk rådgivning over BI projektledelse til analyse, design, udvikling og implementering på de største BI-platforme, som for eksempel SAS og Microsoft.