Infrastruktur

Infrastruktur

Vi hjælper med en skalerbar, stabil, kosteffektiv og sikker løsning, uanset om dette sker i cloud, on-premise eller i en hybrid-arkitektur.

Valget mellem cloud eller on-premise teknologi, og hvordan de skal anvendes i arkitekturen, påvirkes af en række både strategiske og funktionelle faktorer. Valget afhænger bl.a. af skalerbarhed, funktionalitet, omkostninger, kompetencer, sikkerhed, governance, IT-strategi og tendenser i markedet.

BIWises erfaring med infrastrukturprojekter sikrer, at alle ønsker, krav og behov vedrørende infrastrukturen afdækkes, så virksomheden får den optimale infrastruktur, uanset om det er on-prem, cloud eller en hybrid.

Vi har erfaring med etablering af cloud-infrastruktur på MS Azure, AWS, Google og Snowflake. Og selvfølgelig erfaring med fysisk infrastruktur.

Læs mere om infrastruktur:

Infrastruktur cases

Vi har gode og langvarige samarbejder med både offentlige og private virksomheder. Vores referencer tæller virksomheder såsom 7-Eleven, Finanstilsynet, Codan Forsikring, Velliv, Det Digitale Folkebibliotek, Esbjerg Kommune, DSB, LandbrugsMedierne, Vikingbus, Rigshospitalet, CPH Airport, GN Resound og Kilroy.

7-Eleven Case

Kontakt os