Vester Voldgade 8, 1. th. 1552 København V
Ring til os: +45 40 74 46 42

Ledelse

Mød ledelsen i BIWise

Mette Alstrup, Administrerende Direktør

Som direktør for BIWise har Mette ansvaret for, at vi i BIWise leverer succesfulde projekter og skaber værdi for vores kunder. 

Mette har siden 1996 arbejdet i Business Intelligence markedet, og har i løbet af årene arbejdet med alt fra konkret udvikling af løsninger til rådgivning omkring bl.a. BI strategi, Information Management og BI business cases.

De mange års erfaring bliver både brugt eksternt i det strategiske samarbejde med vores kunder og internt til en indsigt, som sikrer styringen af vores leverancer, vidensdeling og produktudvikling.  

Mette er stolt af, at hun er administrerende direktør for en virksomhed, som er kendt for at levere høj kvalitet og stor forretningsværdi.

Dion Engelbrecht Thomsen, Salgsdirektør

I hele Dions arbejdsliv, har han beskæftiget sig med salg og har udviklet en særlig forståelse for, at ramme kundens ønsker og behov. “Det handler ikke om hvad vi sælger, men mere om hvordan vi kan hjælpe kunden”, vil du tit høre ham sige. 

I Dions øjne er det helt centralt at skabe bro mellem udfordringen og løsningen, således at fokus er på kundens specifikke behov.  Han går meget op i , at der ikke er en “one fits all” løsning, men at kunden skal have den løsning, der understøtter kundens specifikke forretningsbehov. 

Dion er altid løsningsfokuseret, går efter bolden og spiller forretningen god, uanset om det er en lille, lokal virksomhed eller en stor international virksomhed. 

Hvis du er interesseret i en snak med Dion om mulige BI-løsninger til jeres virksomhed, er han altid frisk på en kaffe og en god snak.