Vester Voldgade 8, 1. th. 1552 København V
Ring til os: +45 40 74 46 42

Finanstilsynet

Data til datadrevet tilsyn

”Struktureret og fleksibel ledelsesinformationsplatform”

 

 

 

+ Alignment mellem strategi og datafunktion
+ Etablering af centralt Information Management Center of Competency
+ Styr på organisation og governance

Udfordringen

Finanstilsynet havde fået udviklet en Data Warehouse løsning, men de var var usikre på, hvorvidt løsningen var opbygget i henhold til best-practice og derfor, om den var det rette og nødvendige fundament, for den videreudvikling de stod overfor. Tilsynet havde og har løbende behov for, at kunne tilføje nye informationskilder, fx i takt nye registre og indberetninger, så der kan udarbejdes de nødvendige og meget vigtige analyser, på disse nye informationer.

Løsningen

BIWise gennemførte et review af den eksisterende løsning, udarbejdede et roadmap ift. de aktuelle udviklingsbehov og har derefter videreudviklet Finanstilsynets informationsplatform, både med tilretninger, nye dataområder og datakilder. Senest har vi opgraderet infrastruktur og igangsat migrering af løsningens back-end fra SAS til MS, for at sikre konsolidering på færre teknologier.

Ydelser: DW og BI Rådgivning – Review, Strategi, arkitektur, infrastruktur, DW udvikling, projektledelse.

Teknologier: SAS, SAS VIYA, MS SQL Server

Resultatet

Finanstilsynet har fået en struktureret informationsløsning, som enkelt kan tilpasses ift. skift i datakilder, nye indberetningstaksonomier mv. Med den seneste opdatering, af infrastruktur og konsolidering på færre teknologier, har Finanstilsynet en informationsplaform, som kan understøtte Finanstilsynets strategi omkring datadrevet tilsyn.