Vester Voldgade 8, 1. th. 1552 København V
Ring til os: +45 40 74 46 42

Lowell

Ny fleksibel og fremtidssikret informationsplatform

”Ny Data Warehouse platform til tiden og under budget”

 

 

 

+ Migrering fra eksisterende rapporteringsløsning
+ Automatiseret bygning af Data Warehouse
+ Ny, fleksibel informationsplatform

Udfordringen

Lowell stod overfor at skulle udfase et centralt sagssystem og sagsbehandlingen skulle fremover ske i et andet system.  De eksisterende rapporteringsløsninger kunne ikke udvides, til at håndtere ændringerne i systemerne. Der var behov for en ny struktureret Data Warehouse platform, som skulle sikre de rette validerede data, i den fremtidige rapportering.

Løsningen

BIWise har etableret en ny Data Warehouse platform til Lowell, som stiller centrale data til rådighed omkring sager til sagsrapportering til kunder og klienter. Løsningen er opbygget ved automatisk generering af kode, hvilket dels betyder meget mindre udviklingstid og større fleksibilitet ift. at ændre på behandlingen af data, både undervejs i projektet og efterfølgende.

Ydelser: DW og BI Rådgivning – Strategi, arkitektur, infrastruktur og løsningsdesign, automation, projektledelse.

Teknologier: MS SQL Server, metadatastyring og automatisering i azure.

Resultatet

Lowell har fået en ny informationsplatform, som de nemt via BIWise’s automation framework, selv kan videreudvikle og udvide med nye data og informationsområder. Det betyder stor fleksibilitet for Lowell, i forhold til at kunne levere rapportering til nationale og internationale kunder.