Vester Voldgade 8, 1. th. 1552 København V
Ring til os: +45 40 74 46 42

BIWise Power Integrator

Nem og hurtig kommunikation af KPI’er er vigtig for fastholdelse af markedsandele, udvikling og vækst. Med BIWise Power Integrator for Ziik kan du skubbe nøgletal og rapporter ud til din organisation, der hvor dine modtagere er

BIWise Power Integrator for Ziik integrerer Microsoft PowerBI med kommunikationsplatformen Ziik. Sådan kan du automatisk og målrettet får push’et nøgletal og rapporter til de rette modtagergrupper i din organisation på netop det tidspunkt du ønsker. 

Det er den information der er let tilgængelig, som bliver brugt når der træffes beslutningerDerfor skal relevante rapporter og data pushes ud til brugerne, der hvor de normalt får deres information. E-mails med links gør det alså ikke alene.  

BIWise & Ziik

Læs mere om Ziik her

BIWise Power Integrator for Ziik, hjælper dig med netop den automatisk deling af nøgletal og rapporter. Med BIWise Power Integrator for Ziik kan du selv sætte op hvilke rapporter og nøgletal du gerne vil sende til dine modtagere i ZiikDu bestemmer selv hvilke modtagergrupper og hvornår der skal laves et opslag i Ziik. Dette ville fx. være gældende når der er kommet nye data

Dine nøgletal eller rapporter kan ses direkte i nyheder eller opslagog der er også et link til selve rapporten i PowerBI. Sådan kan brugerne nemt finde flere tal og rapporter.

Sådan fungerer det:

  • Det sættes nemt op via standardfunktionalitet i Microsoft PowerBI. Hvilke rapporter der sendes afsted hvornår.
  • Information om nyhedsindhold, modtagergrupper og roller sendes til BIWise Power Integrator for Ziik.
  • Nyhed eller opslag dannes og sendes til Ziik.
  • Kræver en Microsoft Power BI Pro licens i Cloud.
  • Billig og hurtig løsning at implementere.
BIWise, Power BI